Overige films

What’s the Worst That Could Happen? (Sam Welsman, 2001, VS). Een snedige criticus van The Guardian gaf een eenvoudig antwoord op de vraag uit de titel: „You could be forced to see this film.” Zijn collega van The Observer hield het op: „a sequel”. Een hopeloze klucht dus, met Danny De Vito als corrupte rijkaard en Martin Lawrence als charmante dief. Veronica, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

Talk of Angels (Nick Hamm, 1998, VS). Pover drama waarin Ierse gouvernante Polly Walker valt voor anarchistische zoon van rijk Spaans gezin. Speelt in jaren dertig. Bijrol van Amerikaanse Frances McDormand. BBC 1, 0.35-2.10u

Le Mans (Lee H. Katzin, 1971, VS). Een minimaal plot en een overdaad aan spectaculaire beelden van de befaamde 24-uursrace kenmerken film waarin Steve McQueen zijn hobby mocht uitleven. Arte, 0.50-2.40u., nagesynchroniceerd.