Laatste documentaire van `krokodillenjager` Steve Irwin op tv

Rotterdam. De laatste documentaire van `krododillenjager` Steve Irwin wordt binnenkort op televisie uitgezonden in zijn moederland Australië. Irwin (44), bekend door zijn tv-programma`s over dieren, werd vorig jaar voor de Australische kust gedood door de steek van een giftige pijlstaartrog. De 90 minuten durende film, getiteld Ocean`s Deadliest, volgt Irwin tijdens de laatste dagen van zijn leven. De verteller in de film is Philippe Cousteau, de kleinzoon van de beroemde onderzoeker Jacques Cousteau. Hij vergezelde Irwin op zijn laatste reis. Irwins weduwe verzorgt het voorwoord bij de film. Volgens de BBC toont de documentaire Irwin, die opgroeide in de reptielentuin van zijn ouders, in zijn element: ”oog in oog met grote witte haaien en krokodillen”.