Correcties & aanvullingen

Parkeergarage

In het hoofdartikel Uit de rails (29 januari, pagina 7) is sprake van gebouwen en parkeergarages in Amsterdam, Rotterdam en Almelo die wegens gevaarlijke scheuren moeten worden ontruimd. Almelo is ten onrechte genoemd. Bedoeld is een parkeergarage in Hengelo.

Expeditie Europa

Het ontbreken van de wekelijkse aflevering van Expeditie Europa op de pagina Kunst Internationaal (27 januari, pagina 9) had, anders dan de melding ervan suggereerde, niet met pech en regen te maken. Hans Beerekamps artikel moest bij uitzondering plaats maken voor twee andere, dringende, stukken.

Museumpark

In het fotobijschrift bij het artikel Rotterdam baalt van ‘blunderput’ (26 januari, pagina, 2) staat dat de foto is gemaakt vanaf het dak van het Erasmus MC. Dit is onjuist, de foto is gemaakt uit een helikopter.