Overige films

Collateral Damage (Andrew Davis, 2002, VS). Actiefilm werd in verband met 11 september later uitgebracht. Arnold Schwarzenegger als brandweerman die vrouw en dochtertje verloor bij aanslag en het nu eigenhandig opneemt tegen Zuid-Amerikaanse criminelen. SBS6, 20.30-22.30u.

Everything You Always Wanted To Know about Sex (But Were Afraid To Ask) (Woody Allen, 1972, VS). Vroege, ondeugende komedie van Allen verzamelt in zeven sketches „every funny idea I’ve ever had about sex, including several that led to my own divorce”. In de eerste sketch valt een nar aan het hof van Henry de Achtste voor de koningin. Helaas draagt ze een kuisheidsgordel. Gene Wilder valt voor een Armeens schaap en Woody zelf speelt een spermatozoön. Deze neurotische spermacel wordt door het brein (gespeeld door Tony Randall) aangemoedigd rond te rennen in een geërecteerde penis en opgezweept tot een orgastische climax. Arte, 0.55-2.20u., nagesynchroniseerd