Indiase wint bij Britse Big Brother

Indiase wint bij Britse Big Brother Londen, 29 jan. De Indiase Shilpa Shetty in Londen, nadat bekend is geworden dat ze het tv-programma Celebrity Big Brother heeft gewonnen. De Bollywoodactrice, een speciale gast in het Britse Big Brotherhuis, kreeg volgens tv-omroep Channel Four 63 procent van de stemmen van het kijkerspubliek. De 31-jarige Shetty versloeg uiteindelijk dertien medebewoners van het Big Brotherhuis, onder wie drie Britse vrouwelijke rivalen die haar tijdens de show meerdere malen hadden beschimpt om haar Indiase afkomst. Channel Four kreeg daarop 45.000 klachten binnen over racisme. Shetty kan komend jaar naar schatting een miljoen pond verdienen met nieuwe contracten. Foto Reuters Bollywood star Shilpa Shetty reacts after winning Celebrity Big Brother at the Elstree Studios on the outskirts of London January 28, 2007. REUTERS / Luke MacGregor (BRITAIN)
Indiase wint bij Britse Big Brother Londen, 29 jan. De Indiase Shilpa Shetty in Londen, nadat bekend is geworden dat ze het tv-programma Celebrity Big Brother heeft gewonnen. De Bollywoodactrice, een speciale gast in het Britse Big Brotherhuis, kreeg volgens tv-omroep Channel Four 63 procent van de stemmen van het kijkerspubliek. De 31-jarige Shetty versloeg uiteindelijk dertien medebewoners van het Big Brotherhuis, onder wie drie Britse vrouwelijke rivalen die haar tijdens de show meerdere malen hadden beschimpt om haar Indiase afkomst. Channel Four kreeg daarop 45.000 klachten binnen over racisme. Shetty kan komend jaar naar schatting een miljoen pond verdienen met nieuwe contracten. Foto Reuters Bollywood star Shilpa Shetty reacts after winning Celebrity Big Brother at the Elstree Studios on the outskirts of London January 28, 2007. REUTERS / Luke MacGregor (BRITAIN) REUTERS