Gogol Bordello

Waar waren wij vanavond? Bij Gogol Bordello. Het schijnt dat zij de term ’zigeunerpunk’ hebben uitgevonden. Wat een energie. De mannen met zwarte pakken, witte overhemden en oordopjes rond het podium werden misbruikt als klimpaaltjes. Maar het schitterend accent van Oekraïens-joods-zigeuner-nogwatse Eugene Hütz komt beter tot zijn recht in dit clipje van Start wearing purple of in Not a crime. Ik krijg er altijd een goed humeur van. Helaas kwam

gogol.jpgWaar waren wij vanavond? Bij Gogol Bordello. Het schijnt dat zij de term ’zigeunerpunk’ hebben uitgevonden. Wat een energie. De mannen met zwarte pakken, witte overhemden en oordopjes rond het podium werden misbruikt als klimpaaltjes. Maar het schitterend accent van Oekraïens-joods-zigeuner-nogwatse Eugene Hütz komt beter tot zijn recht in dit clipje van Start wearing purple of in Not a crime. Ik krijg er altijd een goed humeur van. Helaas kwam het ditmaal niet van drumsurfen

 

gog1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gog2.jpg

 

 

 

    • Coen van Zwol