Water-schaats-schoenen

Water-schaats-schoenen Afgelopen maandag testte de 75-jarige uitvinder Dwarka Prasad Chaurasja zijn laatste uitvinding uit op het Vastrapurmeer in India. Met succes. Nu worden zijn water-schaats-schoenen tentoongesteld. (foto AP/Ajit Solanki) Heb jij een uitvinding? Stuur hem op naar de kinderpagina. Indian innovator Dwarka Prasad Chaurasia, 75, displays his innovative Water Skating Shoes as part of an exhibition by the National Innovation Foundation at the Vastrapur Lake in Ahmadabad, India, Monday, Jan. 22, 2007. National Innovation Foundation, constituted by the Department of Science and Technology, Indian government aims to recognize, respect and reward grassroots technological innovators and traditional knowledge experts. (AP Photo/AJit Solanki)
Water-schaats-schoenen Afgelopen maandag testte de 75-jarige uitvinder Dwarka Prasad Chaurasja zijn laatste uitvinding uit op het Vastrapurmeer in India. Met succes. Nu worden zijn water-schaats-schoenen tentoongesteld. (foto AP/Ajit Solanki) Heb jij een uitvinding? Stuur hem op naar de kinderpagina. Indian innovator Dwarka Prasad Chaurasia, 75, displays his innovative Water Skating Shoes as part of an exhibition by the National Innovation Foundation at the Vastrapur Lake in Ahmadabad, India, Monday, Jan. 22, 2007. National Innovation Foundation, constituted by the Department of Science and Technology, Indian government aims to recognize, respect and reward grassroots technological innovators and traditional knowledge experts. (AP Photo/AJit Solanki) Associated Press

Afgelopen maandag testte de 75-jarige uitvinder Dwarka Prasad Chaurasja zijn laatste uitvinding uit op het Vastrapurmeer in India. Met succes. Nu worden zijn water-schaats-schoenen tentoongesteld. (foto AP/Ajit Solanki)

Heb jij een uitvinding? Stuur hem op naar de kinderpagina.