Stomste dier

Stomste dier Ik heb mijn spreekbeurt over luizen gehouden. Ik heb het over luizen gedaan omdat een heleboel kinderen uit mijn klas hun spreekbeurt over hun lievelingsdier doen. Ik vond het wel eens leuk om mijn spreekbeurt over het STOMSTE dier te doen. Mijn stomste dier is een luis. Want als je luizen hebt, gaan ze overal in zitten. Bijvoorbeeld in je beddengoed, kraag van je jas, knuffels en dat soort dingen. En het jeukt ook ontzettend erg! Om het leuk te maken heb ik er wel een knutsel over bedacht: je neemt een aardappel in luisvorm, en maakt er met pijpenragers 6 poten aan (het is namelijk een insect) en twee voelsprieten. Onder de sprieten plak je twee roloogjes. Dan heb je het resultaat wat op de foto staat. Help, hij kruipt in mijn haaaaaar…..Groetjes, Knutseltip van Janne van de Ridder, 9 jaar, uit Brummen

Ik heb mijn spreekbeurt over luizen gehouden. Ik heb het over luizen gedaan omdat een heleboel kinderen uit mijn klas hun spreekbeurt over hun lievelingsdier doen. Ik vond het wel eens leuk om mijn spreekbeurt over het STOMSTE dier te doen. Mijn stomste dier is een luis. Want als je luizen hebt, gaan ze overal in zitten. Bijvoorbeeld in je beddengoed, kraag van je jas, knuffels en dat soort dingen. En het jeukt ook ontzettend erg!

Om het leuk te maken heb ik er wel een knutsel over bedacht: je neemt een aardappel in luisvorm, en maakt er met pijpenragers 6 poten aan (het is namelijk een insect) en twee voelsprieten. Onder de sprieten plak je twee roloogjes. Dan heb je het resultaat wat op de foto staat. Help, hij kruipt in mijn haaaaaar…..Groetjes,

Knutseltip van Janne van de Ridder, 9 jaar, uit Brummen