Russische verkeersborden

De onvolprezen Michele Berdy tracteert vandaag op Russische verkeersborden. Snel lezen, straks is dit verhaal weer alleen voor abonnees. Attentie: Japanse auto’s? Nee: движение транспортных средств с взрывчатыми и легковоспламеняющимися грузами запрещено. Wagens met explosieve of brandbare lading verboden. (Dat mag alleen in woonwijken) Mijn favoriet. Autowasserij? Hier parkeren? Ruw terrein, alleen geschikt voor terreinwagens? Simpel: выезд на набережную, kade recht vooruit. En

De onvolprezen Michele Berdy tracteert vandaag op Russische verkeersborden. Snel lezen, straks is dit verhaal weer alleen voor abonnees.

bord1.jpgAttentie: Japanse auto’s? Nee: движение транспортных средств с взрывчатыми и легковоспламеняющимися грузами запрещено. Wagens met explosieve of brandbare lading verboden. (Dat mag alleen in woonwijken)

bord2.jpgMijn favoriet. Autowasserij? Hier parkeren? Ruw terrein, alleen geschikt voor terreinwagens? Simpel: выезд на набережную, kade recht vooruit. En aan hekjes doen we uiteraard niet.

bord4.jpgGeen uitlaatgassen? Octaangehalte .95 en hoger? разрешается стоянка транспортных средств только с неработающим двигателем. Ofwel, niet rondhangen met draaiende motor op parkeerplaats - een bekende Russische mannenhobby. 

bord3_1.jpgZonnebril op of juist af? Blinden achter het stuur? Ook deze ligt voor de hand. Cлепые пешеходы, overstekende blinden. (blinde voetgangers) 

 

    • Coen van Zwol