PSV door in beker na moeizame zege op Go Ahead Eagles

Eindhoven, 26 jan. PSV heeft zich gisteravond ten koste van Go Ahead Eagles moeizaam geplaatst (3-2) voor de kwartfinale van de KNVB-beker. De landskampioen had het erg lastig tegen de nummer zes van de eerste divisie. De voetbalploeg uit Deventer nam in Eindhoven vlak na rust brutaal de leiding door een goal van Ceriel Oosthout. Daarna maakte PSV in korte tijd drie doelpunten. Timmy Simons (strafschop), Jefferson Farfán en Arouna Koné zorgden voor een voorsprong van 3-1. Ondanks een eigen doelpunt van Jan Kromkamp (3-2) kwam een plaats bij de laatste acht van het toernooi niet meer in gevaar. Ook Roda JC had het lastig en kwam tegen Jong AZ op een 1-0 achterstand. Adil Ramzi en Dieter van Tornhout maakten die uiteindelijk ongedaan: 2-1. De loting voor de kwartfinales van de KNVB-beker: NAC-PSV, FC Utrecht-AZ, Willem II-Ajax, RKC Waalwijk-Roda JC.