Liedje met de Natuur

Liedje met de Natuur De natuur is altijd mooi. En daar kan je altijd mooie dingen vinden. Bijvoorbeeld als bloemen. Want die zijn altijd erg mooi. Die bloemen ga je dan plukken. Maar de natuur vindt dat niet leuk. Maar dan ga je hem in een vaas zetten. Want dat doe je altijd. Want dat vinden de mensen leuk om naar te kijken. En bomen zijn ook mooi. Maar de natuur vindt het niet leuk als je bomen omhakt. Omdat je veel boomstammen nodig hebt om een boomhut te maken. Tekst van Lucas Ferwerda, 5 jaar, uit Naarden
Liedje met de Natuur De natuur is altijd mooi. En daar kan je altijd mooie dingen vinden. Bijvoorbeeld als bloemen. Want die zijn altijd erg mooi. Die bloemen ga je dan plukken. Maar de natuur vindt dat niet leuk. Maar dan ga je hem in een vaas zetten. Want dat doe je altijd. Want dat vinden de mensen leuk om naar te kijken. En bomen zijn ook mooi. Maar de natuur vindt het niet leuk als je bomen omhakt. Omdat je veel boomstammen nodig hebt om een boomhut te maken. Tekst van Lucas Ferwerda, 5 jaar, uit Naarden

De natuur is altijd mooi.

En daar kan je altijd mooie dingen vinden.

Bijvoorbeeld als bloemen.

Want die zijn altijd erg mooi.

Die bloemen ga je dan plukken.

Maar de natuur vindt dat niet leuk.

Maar dan ga je hem in een vaas zetten.

Want dat doe je altijd.

Want dat vinden de mensen leuk om naar te kijken.

En bomen zijn ook mooi.

Maar de natuur vindt het niet leuk als je bomen omhakt.

Omdat je veel boomstammen nodig hebt om een boomhut te maken.

Tekst van Lucas Ferwerda, 5 jaar, uit Naarden