Kindercarnaval

Kindercarnaval Deze week op mijn Ursulaschool. De stadsprins kwam eraan. Hij ontmoette de nieuwe schoolprins en hij moest hem aankleden. Hij kreeg een prachtige muts op met twee veren. Wij kinderen juichen en roepen Alááf. Hij heet Jeroen, hij had een heel goede bui, hij vond het mooi om prins te zijn. Een meisje van school mocht president worden, drie meisjes werden pages en een jongen hofnar. Ik ga ook naar de kindercarnaval en veel kinderen gaan met de kinderoptocht mee. De optocht trekt helemaal door de stad tot op de markt bij het stadhuis. Daar is de burgemeester. Ik heb de konijnenfamilie als carnavalsfamilie getekend bij de bergen. Feestelijk nieuws van Lara Pijls, 6 jaar, uit Kerkrade

Deze week op mijn Ursulaschool. De stadsprins kwam eraan. Hij ontmoette de nieuwe schoolprins en hij moest hem aankleden. Hij kreeg een prachtige muts op met twee veren. Wij kinderen juichen en roepen Alááf. Hij heet Jeroen, hij had een heel goede bui, hij vond het mooi om prins te zijn. Een meisje van school mocht president worden, drie meisjes werden pages en een jongen hofnar. Ik ga ook naar de kindercarnaval en veel kinderen gaan met de kinderoptocht mee. De optocht trekt helemaal door de stad tot op de markt bij het stadhuis. Daar is de burgemeester. Ik heb de konijnenfamilie als carnavalsfamilie getekend bij de bergen.

Feestelijk nieuws van Lara Pijls, 6 jaar, uit Kerkrade