Hollywood prijst Hollywood

Hollywood prijst Hollywood Los Angeles, 26 jan. Wie winnen volgende maand de Oscars? Zondag volgt een belangrijke indicatie. Dan geven Hollywoodacteurs elkaar de Screen Actors Guild Awards, de prijzen van de vakbond van filmacteurs. Technici in het Shrine Auditorium in Los Angeles bereidden gisteren de uitreiking voor. Genomineerden staan op sagawards.com. Foto AP Workers prepare the stage and lighting at the Shrine Auditorium in Los Angeles, Thursday, Jan. 25, 2007, for the 13th annual Screen Actors Guild Awards. The SAG awards will be presented Sunday, Jan. 28, 2007. (AP Photo/Ric Francis)
Hollywood prijst Hollywood Los Angeles, 26 jan. Wie winnen volgende maand de Oscars? Zondag volgt een belangrijke indicatie. Dan geven Hollywoodacteurs elkaar de Screen Actors Guild Awards, de prijzen van de vakbond van filmacteurs. Technici in het Shrine Auditorium in Los Angeles bereidden gisteren de uitreiking voor. Genomineerden staan op sagawards.com. Foto AP Workers prepare the stage and lighting at the Shrine Auditorium in Los Angeles, Thursday, Jan. 25, 2007, for the 13th annual Screen Actors Guild Awards. The SAG awards will be presented Sunday, Jan. 28, 2007. (AP Photo/Ric Francis) Associated Press