Gevechten op campus Beiroet

Gevechten op campus Beiroet Beiroet. Een student en twee militairen zoeken dekking tijdens rellen op de campus van de Arabische universiteit in de Libanese hoofdstad Beiroet. Bij gevechten tussen aanhangers van de pro-Westerse regering van premier Siniora en de pro-Syrische oppositie kwamen gisteren zeker drie mensen om. Foto Reuters A student with two soldiers takes cover during clashes between rival groups of students loyal to the government and the opposition in Beirut January 25, 2007. REUTERS/ Fadi Ghalioum (LEBANON)
Gevechten op campus Beiroet Beiroet. Een student en twee militairen zoeken dekking tijdens rellen op de campus van de Arabische universiteit in de Libanese hoofdstad Beiroet. Bij gevechten tussen aanhangers van de pro-Westerse regering van premier Siniora en de pro-Syrische oppositie kwamen gisteren zeker drie mensen om. Foto Reuters A student with two soldiers takes cover during clashes between rival groups of students loyal to the government and the opposition in Beirut January 25, 2007. REUTERS/ Fadi Ghalioum (LEBANON) REUTERS