Een parkeertoren voor scootmobiels

Een parkeertoren voor scootmobiels Rotterdam, 26 jan. In de Rotterdamse wijk Pendrecht is gisteravond de eerste ‘scootmobieltoren’ van Nederland geopend. Volgens de initiatiefnemer, woningbouwvereniging De Nieuwe Unie, stelt de vijf verdiepingen tellende toren met lift ouderen in staat om langer zelfstandig te kunnen wonen. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold rotterdam parkeertoren voor scoot mobilen foto rien zilvold wonen voor ouderen
Een parkeertoren voor scootmobiels Rotterdam, 26 jan. In de Rotterdamse wijk Pendrecht is gisteravond de eerste ‘scootmobieltoren’ van Nederland geopend. Volgens de initiatiefnemer, woningbouwvereniging De Nieuwe Unie, stelt de vijf verdiepingen tellende toren met lift ouderen in staat om langer zelfstandig te kunnen wonen. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold rotterdam parkeertoren voor scoot mobilen foto rien zilvold wonen voor ouderen Zilvold, Rien