Berga wint de schaatsprimeur in Haaksbergen

Berga wint de schaatsprimeur in Haaksbergen Haaksbergen. In een sfeer vergelijkbaar met een nieuwjaarsduik werd gisteravond de eerste marathon op natuurijs geschaatst, georganiseerd door IJs- en Skeelerclub Haaksbergen op Sportpark Scholtenhagen. In de kou en op een dun laagje ijs, in stand gehouden met water en vloeibare stikstof, wonnen Ingmar Berga en Daniëlle Bekkering. Foto Eric Brinkhorst haaksbergen schaatsmarathon foto eric brinkhorst veteranenhaaksbergen schaatsmarathon foto eric brinkhorst sfeer dames
Berga wint de schaatsprimeur in Haaksbergen Haaksbergen. In een sfeer vergelijkbaar met een nieuwjaarsduik werd gisteravond de eerste marathon op natuurijs geschaatst, georganiseerd door IJs- en Skeelerclub Haaksbergen op Sportpark Scholtenhagen. In de kou en op een dun laagje ijs, in stand gehouden met water en vloeibare stikstof, wonnen Ingmar Berga en Daniëlle Bekkering. Foto Eric Brinkhorst haaksbergen schaatsmarathon foto eric brinkhorst veteranenhaaksbergen schaatsmarathon foto eric brinkhorst sfeer dames Brinkhorst, Eric