THEATER

THEATER Wie is er bang voor Virginia Woolf? Gerardjan Rijnders regisseert een nieuwe versie van Wie is er bang voor Virginia Woolf? de moderne klassieker over een huwelijksoorlog, geschreven door de Amerikaan Edward Albee. De snelbespraakte George en Martha breken elkaar in één ruzienacht tot de grond toe af, om te kijken wat er op de bodem van hun liefde rest. Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen spelen de hoofdrol. Première 27 jan. Leidse Schouwburg. Tournee t/m 19 mei. Inl. 020-6164004 of www.hummelinckstuurman.nl. Morgen in het Cultureel Supplement: interview met Edward Albee. Olga Zuiderhoek in Wie is er bang voor Virgina Woolf? Foto Ben van Duin Wie is er bang voor Virginia Woolf Hummelinck Stuurman Theaterbureau van Edward Albee regie:Gerardjan Rijnders spel:Olga Zuiderhoek,Porgy Franssen,Eline ten Camp,Ruben Brinkman
THEATER Wie is er bang voor Virginia Woolf? Gerardjan Rijnders regisseert een nieuwe versie van Wie is er bang voor Virginia Woolf? de moderne klassieker over een huwelijksoorlog, geschreven door de Amerikaan Edward Albee. De snelbespraakte George en Martha breken elkaar in één ruzienacht tot de grond toe af, om te kijken wat er op de bodem van hun liefde rest. Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen spelen de hoofdrol. Première 27 jan. Leidse Schouwburg. Tournee t/m 19 mei. Inl. 020-6164004 of www.hummelinckstuurman.nl. Morgen in het Cultureel Supplement: interview met Edward Albee. Olga Zuiderhoek in Wie is er bang voor Virgina Woolf? Foto Ben van Duin Wie is er bang voor Virginia Woolf Hummelinck Stuurman Theaterbureau van Edward Albee regie:Gerardjan Rijnders spel:Olga Zuiderhoek,Porgy Franssen,Eline ten Camp,Ruben Brinkman Duin, Ben van

Wie is er bang voor Virginia Woolf? Gerardjan Rijnders regisseert een nieuwe versie van Wie is er bang voor Virginia Woolf? de moderne klassieker over een huwelijksoorlog, geschreven door de Amerikaan Edward Albee. De snelbespraakte George en Martha breken elkaar in één ruzienacht tot de grond toe af, om te kijken wat er op de bodem van hun liefde rest. Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen spelen de hoofdrol.

Première 27 jan. Leidse Schouwburg. Tournee t/m 19 mei. Inl. 020-6164004 of www.hummelinckstuurman.nl.

Morgen in het Cultureel Supplement: interview met Edward Albee.