Philip Glass

Philip Glass Het Cello Octet Conjunto Iberico van dirigent Elias Arizcuren en zeven zangers vieren de 70ste verjaardag op woensdag 31 januari van de Amerikaanse minimal-componist Philip Glass met een concert met veel vocale muziek uit de opera Akhnaten (1983-’84). Verder klinkt ook instrumentale muziek: delen uit strijkkwartetten, deels gebaseerd op muziek voor de films The Secret Agent van Joseph Conrads en Mishima van Paul Shrader, de Symfonie nr 3 en de Symphony for Eight. Conjunto Iberico: 31 jan 20u15 MC Vredenburg Utrecht res 030 2314544 Foto Bentham Philip Glass © John Bentham
Philip Glass Het Cello Octet Conjunto Iberico van dirigent Elias Arizcuren en zeven zangers vieren de 70ste verjaardag op woensdag 31 januari van de Amerikaanse minimal-componist Philip Glass met een concert met veel vocale muziek uit de opera Akhnaten (1983-’84). Verder klinkt ook instrumentale muziek: delen uit strijkkwartetten, deels gebaseerd op muziek voor de films The Secret Agent van Joseph Conrads en Mishima van Paul Shrader, de Symfonie nr 3 en de Symphony for Eight. Conjunto Iberico: 31 jan 20u15 MC Vredenburg Utrecht res 030 2314544 Foto Bentham Philip Glass © John Bentham Bentham, John

Het Cello Octet Conjunto Iberico van dirigent Elias Arizcuren en zeven zangers vieren de 70ste verjaardag op woensdag 31 januari van de Amerikaanse minimal-componist Philip Glass met een concert met veel vocale muziek uit de opera Akhnaten (1983-’84).

Verder klinkt ook instrumentale muziek: delen uit strijkkwartetten, deels gebaseerd op muziek voor de films The Secret Agent van Joseph Conrads en Mishima van Paul Shrader, de Symfonie nr 3 en de Symphony for Eight.

Conjunto Iberico: 31 jan 20u15 MC Vredenburg Utrecht res 030 2314544