Peanuts

Peanuts Je vrienden komen langs en gaan zich vreselijk misdragen. Waar ligt je loyaliteit? Regisseur Marcus Azzini maakt een wonderlijke voorstelling, waarin de stripfiguren Snoopy en Charlie Brown een gewaagde combinatie aangaan met serieus theater. In dit stuk van de Italiaan Fausto Paravidino bij De Theatercompagnie veranderen onschuldige jongelui in genadeloze folteraars. Een voorstelling die als vorm een cartoon is en die gaat over hoe dichtbij bruutheid is. T/m 17 febr Compagnietheater, Amsterdam. Inl.: 020-5205320 of www.theatercompagnie.nl. Foto Sanne Peper Peper, Sanne

Je vrienden komen langs en gaan zich vreselijk misdragen. Waar ligt je loyaliteit? Regisseur Marcus Azzini maakt een wonderlijke voorstelling, waarin de stripfiguren Snoopy en Charlie Brown een gewaagde combinatie aangaan met serieus theater. In dit stuk van de Italiaan Fausto Paravidino bij De Theatercompagnie veranderen onschuldige jongelui in genadeloze folteraars. Een voorstelling die als vorm een cartoon is en die gaat over hoe dichtbij bruutheid is.

T/m 17 febr Compagnietheater, Amsterdam. Inl.: 020-5205320 of www.theatercompagnie.nl.