Our Daily Bread

Our Daily Bread Documentaire gunt het publiek een verbijsterend kijkje in de voedingsindustrie. Met bijna meditatieve kalmte filmde de Oostenrijker Nicholas Geyrhalter in fokcentra, kippenfarms, kassen en abattoirs. Niets van wat hij toont lijkt nog enige verbinding te hebben met moeder natuur. Niets doet nog denken aan aan slachthuizen of akkers. De woordloze film is een anderhalf uur lang commentaar op de bio-industrie. Die koele eentonigheid is zo’n beetje het enige bezwaar tegen Our Daily Bread. Regie: Nicholas Geyrhalter. In 4 bioscopen Our Daily Bread Documentaire gunt het publiek een verbijsterend kijkje in de voedingsindustrie. Met bijna meditatieve kalmte filmde de Oostenrijker Nicholas Geyrhalter in fokcentra, kippenfarms, kassen en abattoirs. Niets van wat hij toont lijkt nog enige verbinding te hebben met moeder natuur. Niets doet nog denken aan aan slachthuizen of akkers. De woordloze film is een anderhalf uur lang commentaar op de bio-industrie. Die koele eentonigheid is zo’n beetje het enige bezwaar tegen Our Daily Bread. Regie: Nicholas Geyrhalter. In 6 bioscopen Our Daily Bread
Our Daily Bread Documentaire gunt het publiek een verbijsterend kijkje in de voedingsindustrie. Met bijna meditatieve kalmte filmde de Oostenrijker Nicholas Geyrhalter in fokcentra, kippenfarms, kassen en abattoirs. Niets van wat hij toont lijkt nog enige verbinding te hebben met moeder natuur. Niets doet nog denken aan aan slachthuizen of akkers. De woordloze film is een anderhalf uur lang commentaar op de bio-industrie. Die koele eentonigheid is zo’n beetje het enige bezwaar tegen Our Daily Bread. Regie: Nicholas Geyrhalter. In 4 bioscopen Our Daily Bread Documentaire gunt het publiek een verbijsterend kijkje in de voedingsindustrie. Met bijna meditatieve kalmte filmde de Oostenrijker Nicholas Geyrhalter in fokcentra, kippenfarms, kassen en abattoirs. Niets van wat hij toont lijkt nog enige verbinding te hebben met moeder natuur. Niets doet nog denken aan aan slachthuizen of akkers. De woordloze film is een anderhalf uur lang commentaar op de bio-industrie. Die koele eentonigheid is zo’n beetje het enige bezwaar tegen Our Daily Bread. Regie: Nicholas Geyrhalter. In 6 bioscopen Our Daily Bread

Documentaire gunt het publiek een verbijsterend kijkje in de voedingsindustrie. Met bijna meditatieve kalmte filmde de Oostenrijker Nicholas Geyrhalter in fokcentra, kippenfarms, kassen en abattoirs. Niets van wat hij toont lijkt nog enige verbinding te hebben met moeder natuur. Niets doet nog denken aan aan slachthuizen of akkers. De woordloze film is een anderhalf uur lang commentaar op de bio-industrie. Die koele eentonigheid is zo’n beetje het enige bezwaar tegen Our Daily Bread.

Regie: Nicholas Geyrhalter. In 4 bioscopen