Onder de oppervlakte

Onder de oppervlakte Op de expositie Onder de oppervlaktelis een keuze te zien uit de nieuwe aanwinsten die het Stedelijk Museum Amsterdam de afgelopen twee jaar verwierf op het gebied van beeldende kunst. Te zien zijn werken in diverse media en technieken, zoals schilder-, beeldhouw- en tekenkunst, maar ook fotografie, film, video, theater en muziek van o.a. Marlene Dumas, Rineke Dijkstra, William Kentridge en Thomas Ruff. Onder de oppervlakte – Aanwinsten 2005-2006 t/m 18 febr in het Stedelijk Museum, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u Aernout Mik, Vacuum Room, digital video (installation)
Onder de oppervlakte Op de expositie Onder de oppervlaktelis een keuze te zien uit de nieuwe aanwinsten die het Stedelijk Museum Amsterdam de afgelopen twee jaar verwierf op het gebied van beeldende kunst. Te zien zijn werken in diverse media en technieken, zoals schilder-, beeldhouw- en tekenkunst, maar ook fotografie, film, video, theater en muziek van o.a. Marlene Dumas, Rineke Dijkstra, William Kentridge en Thomas Ruff. Onder de oppervlakte – Aanwinsten 2005-2006 t/m 18 febr in het Stedelijk Museum, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u Aernout Mik, Vacuum Room, digital video (installation) Mik, Aernout

Op de expositie Onder de oppervlaktelis een keuze te zien uit de nieuwe aanwinsten die het Stedelijk Museum Amsterdam de afgelopen twee jaar verwierf op het gebied van beeldende kunst. Te zien zijn werken in diverse media en technieken, zoals schilder-, beeldhouw- en tekenkunst, maar ook fotografie, film, video, theater en muziek van o.a. Marlene Dumas, Rineke Dijkstra, William Kentridge en Thomas Ruff.

Onder de oppervlakte – Aanwinsten 2005-2006 t/m 18 febr in het Stedelijk Museum, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u