Mondo bizarro (5)

Toela – Hij was een eigenheimer en drinkebroer. Veel aanloop had hij niet. Deze week vonden de autoriteiten in Toela de mummie van Vladimir Ledenev (68) zittend aan zijn keukentafel in de Leninstraat 142. Zijn laatste fles wodka was slechts half op. In 2000 werd Ledenev voor het laatst gezien tijdens het verzamelen van lege flessen. ‘We dachten dat ‘ie zich in

dolfijn.jpgToela - Hij was een eigenheimer en drinkebroer. Veel aanloop had hij niet. Deze week vonden de autoriteiten in Toela de mummie van Vladimir Ledenev (68) zittend aan zijn keukentafel in de Leninstraat 142. Zijn laatste fles wodka was slechts half op.

In 2000 werd Ledenev voor het laatst gezien tijdens het verzamelen van lege flessen. ‘We dachten dat ‘ie zich in een TB-kliniek had gemeld’, zegt een bezorgde buurvrouw. Zij had niets gemerkt van stank tijdens het ruim zes jaar voortschrijdende uitdrogingproces in de hete flat van Ledenev. Gezien de geur in een doorsnee Russische portiek is dat niet zo gek. (Pravda

UPDATE: bedankt Olaf Koensmijn kantoorgenoot is ook lekker bezig … scroll maar door … the horror, the horror …  denkend aan mijn vorige post: kan ik die anderhalve kilo karbonade wel vertrouwen? 

    • Coen van Zwol