Interiors

Interiors Toneelgroep Het Vervolg uit Maastricht brengt een spannende theatervoorstelling van de serieuze film Interiors (1978) van Woody Allen. Kunst, levenswanhoop, gezinstragiek en een tragisch slot bepalen de handeling van de personages uit de hogere artistieke kringen. De liefde tussen het echtpaar Eve en Arthur, prachtig gespeeld door Marie-Christine de Both en Paul Hoes, staat onder grote spanning. De Both excelleert in een verrassende dubbelrol. Film en toneel ontmoeten elkaar aan het slot. T/m 10 febr Derlon, Maastricht. Inl. 043-3503050 of www.hetvervolg.nl. Foto Rikie Gorissen
Interiors Toneelgroep Het Vervolg uit Maastricht brengt een spannende theatervoorstelling van de serieuze film Interiors (1978) van Woody Allen. Kunst, levenswanhoop, gezinstragiek en een tragisch slot bepalen de handeling van de personages uit de hogere artistieke kringen. De liefde tussen het echtpaar Eve en Arthur, prachtig gespeeld door Marie-Christine de Both en Paul Hoes, staat onder grote spanning. De Both excelleert in een verrassende dubbelrol. Film en toneel ontmoeten elkaar aan het slot. T/m 10 febr Derlon, Maastricht. Inl. 043-3503050 of www.hetvervolg.nl. Foto Rikie Gorissen Gorissen, Rikie

Toneelgroep Het Vervolg uit Maastricht brengt een spannende theatervoorstelling van de serieuze film Interiors (1978) van Woody Allen. Kunst, levenswanhoop, gezinstragiek en een tragisch slot bepalen de handeling van de personages uit de hogere artistieke kringen. De liefde tussen het echtpaar Eve en Arthur, prachtig gespeeld door Marie-Christine de Both en Paul Hoes, staat onder grote spanning. De Both excelleert in een verrassende dubbelrol. Film en toneel ontmoeten elkaar aan het slot.

T/m 10 febr Derlon, Maastricht. Inl. 043-3503050 of www.hetvervolg.nl.