Henry Moore

Henry Moore Laatste week om de expositie over Henry Moore in de Kunsthal te zien. Moore was een bijzondere kunstenaar, die eigenlijk wel een uitgebreider overzicht had verdiend. Maar dat zou weer zo veelomvattend zijn geworden dat het goed is dat de Kunsthal zijn beperkingen heeft onderkend en zich met de sculptuur en architectuur van Henry Moore richt op diens moeizame relatie met de buitenwereld, die bij lange na niet perfect was. Henry Moore, sculptuur en architectuur t/m 28 jan Kunsthal, Westzeedijk 341, Rdam. Di t/m zo 10-17u

Laatste week om de expositie over Henry Moore in de Kunsthal te zien. Moore was een bijzondere kunstenaar, die eigenlijk wel een uitgebreider overzicht had verdiend.

Maar dat zou weer zo veelomvattend zijn geworden dat het goed is dat de Kunsthal zijn beperkingen heeft onderkend en zich met de sculptuur en architectuur van Henry Moore richt op diens moeizame relatie met de buitenwereld, die bij lange na niet perfect was.

Henry Moore, sculptuur en architectuur t/m 28 jan Kunsthal, Westzeedijk 341, Rdam. Di t/m zo 10-17u