Gregory Crewdson

Gregory Crewdson Gregory Crewdson (New York, 1962) maakte zes zorgvuldig geregisseerde fotoseries waarin hij de wereld weergeeft als een obscure cinematografische droom. Met het Amerikaanse suburbia als decor onderzoekt Crewdson de angsten en verlangens die diep geworteld zijn in het dagelijks leven zo is te zien in het Fotomuseum Den Haag. Klassieke Hollywoodproducties, zoals Close Encounters of the Third Kind van Steven Spielberg, vormen een belangrijke inspiratiebron. Gregory Crewdson t/m 25 febr Fotomuseum Den Haag, Stadhouderslaan 43. Di-zo 12-18u
Gregory Crewdson Gregory Crewdson (New York, 1962) maakte zes zorgvuldig geregisseerde fotoseries waarin hij de wereld weergeeft als een obscure cinematografische droom. Met het Amerikaanse suburbia als decor onderzoekt Crewdson de angsten en verlangens die diep geworteld zijn in het dagelijks leven zo is te zien in het Fotomuseum Den Haag. Klassieke Hollywoodproducties, zoals Close Encounters of the Third Kind van Steven Spielberg, vormen een belangrijke inspiratiebron. Gregory Crewdson t/m 25 febr Fotomuseum Den Haag, Stadhouderslaan 43. Di-zo 12-18u Crewdson, Gregory

Gregory Crewdson (New York, 1962) maakte zes zorgvuldig geregisseerde fotoseries waarin hij de wereld weergeeft als een obscure cinematografische droom. Met het Amerikaanse suburbia als decor onderzoekt Crewdson de angsten en verlangens die diep geworteld zijn in het dagelijks leven zo is te zien in het Fotomuseum Den Haag. Klassieke Hollywoodproducties, zoals Close Encounters of the Third Kind van Steven Spielberg, vormen een belangrijke inspiratiebron.

Gregory Crewdson t/m 25 febr Fotomuseum Den Haag, Stadhouderslaan 43. Di-zo 12-18u