Erik van Lieshout

Erik van Lieshout Overal hangen plastic dekkleden van vrachtwagens in Museum Boijmans van Beuningen. De entree van Erik van Lieshouts expostie is een klein doolhof, alsof niet alles tegelijk zichtbaar mag zijn. Een zaaltje verder staan autowrakken opgesteld. De overzichtsexpositie van Erik van Lieshout (1968) is spectaculair. In nagebouwde garages is zijn werk - ook met tekeningen en video's - van de afgelopen zes jaar - te zien. Erik van Lieshout,This can’t go on, stay with me t/m 4 febr Museum Boijmans van Beuningen, Muspark 18-20, Rotterdam. Di-zo, 11-17u. Erik van Lieshout,beeldend kunstenaar, is bezig om zijn tentoonstelling "This can't go on" in Museum Boijmans in te richten, Vrijdag 24 november ontvangt hij de Dolf Henkesprijs 2006. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam,23 november 2006 Mentzel, Vincent

Overal hangen plastic dekkleden van vrachtwagens in Museum Boijmans van Beuningen. De entree van Erik van Lieshouts expostie is een klein doolhof, alsof niet alles tegelijk zichtbaar mag zijn. Een zaaltje verder staan autowrakken opgesteld. De overzichtsexpositie van Erik van Lieshout (1968) is spectaculair. In nagebouwde garages is zijn werk - ook met tekeningen en video's - van de afgelopen zes jaar - te zien.

Erik van Lieshout,This can’t go on, stay with me t/m 4 febr Museum Boijmans van Beuningen, Muspark 18-20, Rotterdam. Di-zo, 11-17u.