Damon Bramblett

Damon Bramblett De Texaanse zanger Damon Bramblett groeide op met de muziek van Johnny Cash en dat is te horen, onder meer aan de donkere tenor waarmee hij zijn soms melancholieke, dan weer stoere songs vertolkt. Hij mengt country met folk en rockabilly en maakte indruk op het Blue Highways-festival waar hij de liefhebbers van de betere Americana voor zich won. Bramblett opent op 26 januari een serie singer-songwriterconcerten in het Amsterdamse Pleintheater. 26 jan Pleintheater om 20u30. Res 020-693 33 80 & www.pleintheater.nl.

De Texaanse zanger Damon Bramblett groeide op met de muziek van Johnny Cash en dat is te horen, onder meer aan de donkere tenor waarmee hij zijn soms melancholieke, dan weer stoere songs vertolkt. Hij mengt country met folk en rockabilly en maakte indruk op het Blue Highways-festival waar hij de liefhebbers van de betere Americana voor zich won. Bramblett opent op 26 januari een serie singer-songwriterconcerten in het Amsterdamse Pleintheater.

26 jan Pleintheater om 20u30. Res 020-693 33 80 & www.pleintheater.nl.