Wat doen zij in Davos?

Wat doen zij in Davos? De jaarlijkse vakbeurs voor wereldleiders begint vandaag weer: het World Economic Forum. pagina 4 en 5 Davos, 26 januari 2006: Angelina Jolie en Brad Pitt verlaten Hotel Belvedere. Foto AFP Hollywood stars Angelina Jolie and Brad Pitt leave Hotel Belvedere in Davos 26 January 2006. UN goodwill ambassador Angelina Jolie is in Davos for the World Economic Forum.
Wat doen zij in Davos? De jaarlijkse vakbeurs voor wereldleiders begint vandaag weer: het World Economic Forum. pagina 4 en 5 Davos, 26 januari 2006: Angelina Jolie en Brad Pitt verlaten Hotel Belvedere. Foto AFP Hollywood stars Angelina Jolie and Brad Pitt leave Hotel Belvedere in Davos 26 January 2006. UN goodwill ambassador Angelina Jolie is in Davos for the World Economic Forum. AFP

pagina 4 en 5