Voorbijgangers CS A’dam op fotodoek

Voorbijgangers CS A’dam op fotodoek Amsterdam. Duizenden mensen lopen dagelijks van het Centraal Station in Amsterdam naar het centrum. Reinier Gerritsen fotografeerde ze en maakte er het kunstwerk ‘The Europeans’ van. Het fotodoek, 45,20 meter lang en 3,90 hoog, wordt morgen onthuld langs de looproute. Het werk moet de functie van het Centraal Station als Europese toegangspoort tot Amsterdam onderstrepen, aldus de gemeente. Foto Reinier Gerritsen Duizenden mensen lopen dagelijks van het Centraal Station in Amsterdam naar het centrum. Reinier Gerritsen fotografeerde ze en maakte er het kunstwerk ‘The Europeans’ van. Het fotodoek, 45,20 meter lang en 3,90 hoog, wordt morgen onthuld langs de looproute. Het werk moet de functie van het Centraal Station als Europese toegangspoort tot Amsterdam onderstrepen, aldus de gemeente. Foto Reinier Gerritsen
Voorbijgangers CS A’dam op fotodoek Amsterdam. Duizenden mensen lopen dagelijks van het Centraal Station in Amsterdam naar het centrum. Reinier Gerritsen fotografeerde ze en maakte er het kunstwerk ‘The Europeans’ van. Het fotodoek, 45,20 meter lang en 3,90 hoog, wordt morgen onthuld langs de looproute. Het werk moet de functie van het Centraal Station als Europese toegangspoort tot Amsterdam onderstrepen, aldus de gemeente. Foto Reinier Gerritsen Duizenden mensen lopen dagelijks van het Centraal Station in Amsterdam naar het centrum. Reinier Gerritsen fotografeerde ze en maakte er het kunstwerk ‘The Europeans’ van. Het fotodoek, 45,20 meter lang en 3,90 hoog, wordt morgen onthuld langs de looproute. Het werk moet de functie van het Centraal Station als Europese toegangspoort tot Amsterdam onderstrepen, aldus de gemeente. Foto Reinier Gerritsen Gerritsen, Reinier