Russisch hoogstandje bij EK

Russisch hoogstandje bij EK Warschau, 24 jan. Het Russische kunstrijduo Julia Obertas-Sergei Slavnov in actie bij de Europese kampioenschappen in Warschau. De twee die sinds 2003 een paar vormen, eindigden op de vierde plaats. Op de eerste plaats staat het Franse paar Isabelle Delobel/Olivier Schoenfelder. Het toernooi begon gisteren en duurt tot en met zondag. Obertas (22) en Slavnov (24), respectievelijk afkomstig uit Dnjepropetrovsk en Sint-Petersburg, werden bijna een jaar geleden op de Olympische Spelen in Turijn achtste. Foto AFP Russia's Julia Obertas and Sergei Slavnov perform their pairs' short program at the European Figure Skating Championships in Warsaw, 23 January 2007. AFP PHTO / YURI KADOBNOV
Russisch hoogstandje bij EK Warschau, 24 jan. Het Russische kunstrijduo Julia Obertas-Sergei Slavnov in actie bij de Europese kampioenschappen in Warschau. De twee die sinds 2003 een paar vormen, eindigden op de vierde plaats. Op de eerste plaats staat het Franse paar Isabelle Delobel/Olivier Schoenfelder. Het toernooi begon gisteren en duurt tot en met zondag. Obertas (22) en Slavnov (24), respectievelijk afkomstig uit Dnjepropetrovsk en Sint-Petersburg, werden bijna een jaar geleden op de Olympische Spelen in Turijn achtste. Foto AFP Russia's Julia Obertas and Sergei Slavnov perform their pairs' short program at the European Figure Skating Championships in Warsaw, 23 January 2007. AFP PHTO / YURI KADOBNOV AFP