Overige films

View from the Top (Bruno Barreto, 2003, VS). Gwyneth Paltrow speelt de hoofdrol van een smalltown meisje dat ervan droomt op een trans-Atlantische vlucht aan haar gedetermineerde toekomst te ontsnappen. Twee jaar lag de film op uitbreng te wachten, omdat men het na 11 september niet kies vond om een stewardess gillend door het gangpad „We storten neer!” te laten roepen. Goede smaak hoef je dan ook niet te verwachten van deze tegendraadse film. De aanwezigheid van bekende gezichten als Candice Bergen, Rob Lowe en zelfs Mike ‘Austin Powers’ Myers, draagt bij aan de sensatie in een film van vroeger terechtgekomen te zijn. Leuk en goedmoedig. RTL5, 20.30-22.00u.

The Ring (Gore Verbinski, 2002, VS). Amerikaanse versie van Hideo Nakata’s Ringu (1999). Beide films draaien om een videoband die iedereen doodt die ernaar kijkt. De sceptische journaliste én moeder Naomi Watts zoekt het uit. Enge film. BBC1, 23.40-1.25u.