Mondo bizarro (4)

Stavropol – Toen het personeel van een rondreizend circus gisteravond een 51-jarige dierenverzorgster gewurgd tussen de hokken aantrof, was de dader snel gevonden. De fragmenten slangenhuid om haar nek hielpen uiteraard.  Mogelijk haalde de beschonken vrouw een 5,5 meter lange en 100 kilo zware python uit zijn kooi om mee te spelen. De geïrriteerde python was snel uitgespeeld, kneep de vrouw dood en wikkelde zich behagelijk rond een warme radiator. Hij wacht nu

dolfijn.jpgStavropol - Toen het personeel van een rondreizend circus gisteravond een 51-jarige dierenverzorgster gewurgd tussen de hokken aantrof, was de dader snel gevonden. De fragmenten slangenhuid om haar nek hielpen uiteraard. 

Mogelijk haalde de beschonken vrouw een 5,5 meter lange en 100 kilo zware python uit zijn kooi om mee te spelen. De geïrriteerde python was snel uitgespeeld, kneep de vrouw dood en wikkelde zich behagelijk rond een warme radiator. Hij wacht nu in zijn kooi op straf.

    • Coen van Zwol