Lookalike

Bekijk meer foto’s van de LG Prada op nrc.nl/hebben Deze week maakte LG de geboorte bekend van de KE850, ook wel bekend als de Prada-telefoon. Een mobieltje met louter een aanraakscherm, net zoals Apple’s iPhone. Zo van een afstandje lijkt ie er sprekend op: gitzwart, afgeronde hoeken, geen overbodige knoppen en een cameraatje aan de achterkant. De LG lookalike is echter iets kleiner dan de iPhone en heeft een andere interface dan de Apple. Minimalistisch wit op zwart, zoals het een Pradafoon betaamt. 600 euro, ook heel erg Prada.
Bekijk meer foto’s van de LG Prada op nrc.nl/hebben Deze week maakte LG de geboorte bekend van de KE850, ook wel bekend als de Prada-telefoon. Een mobieltje met louter een aanraakscherm, net zoals Apple’s iPhone. Zo van een afstandje lijkt ie er sprekend op: gitzwart, afgeronde hoeken, geen overbodige knoppen en een cameraatje aan de achterkant. De LG lookalike is echter iets kleiner dan de iPhone en heeft een andere interface dan de Apple. Minimalistisch wit op zwart, zoals het een Pradafoon betaamt. 600 euro, ook heel erg Prada.

Neehee. Wat deze vriendelijke mevrouw hier vasthoudt is geen iPhone. Maar het lijkt er wel verdacht veel op. Deze week maakte LG de geboorte bekend van de KE850, ook wel bekend als de Prada-telefoon. Een mobieltje met louter een aanraakscherm, net zoals Apple’s iPhone. Zo van een afstandje lijkt ie er sprekend op: gitzwart, afgeronde hoeken, geen overbodige knoppen en een cameraatje aan de achterkant. De LG lookalike is echter iets kleiner dan de iPhone en heeft een andere interface dan de Apple. Minimalistisch wit op zwart, zoals het een Pradafoon betaamt. 600 euro, ook heel erg Prada.

Marc Hijink

Bekijk meer foto’s van de LG Prada op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink