Dierentuin (3)

Dierentuin (3) klik@nrc.nl Jeffrey Lingmont: „Het aapje denkt ‘kijk eens wat ik heb gevonden!’ De aapjes in de Apenheul in Apeldoorn zorgen voor vertederende blikken van de vele bezoekers. Het is lastig ze te fotograferen omdat ze nooit stil willen zitten. Toch wist ik dit aapje, dat vol trots zijn bevindingen bekijkt, vast te leggen op camera.” Dierentuin (3) klik@nrc.nl foto Jeffrey Lingmont
Dierentuin (3) klik@nrc.nl Jeffrey Lingmont: „Het aapje denkt ‘kijk eens wat ik heb gevonden!’ De aapjes in de Apenheul in Apeldoorn zorgen voor vertederende blikken van de vele bezoekers. Het is lastig ze te fotograferen omdat ze nooit stil willen zitten. Toch wist ik dit aapje, dat vol trots zijn bevindingen bekijkt, vast te leggen op camera.” Dierentuin (3) klik@nrc.nl foto Jeffrey Lingmont Lingmont, Jeffrey

Jeffrey Lingmont: „Het aapje denkt ‘kijk eens wat ik heb gevonden!’ De aapjes in de Apenheul in Apeldoorn zorgen voor vertederende blikken van de vele bezoekers. Het is lastig ze te fotograferen omdat ze nooit stil willen zitten. Toch wist ik dit aapje, dat vol trots zijn bevindingen bekijkt, vast te leggen op camera.”