Motorfietsen jutten van schip

Motorfietsen jutten van schip Devon. Britse strandjutters hebben een BMW-motorfiets gevonden, die is aangespoeld als gevolg van de schipbreuk van de MSC Napoli. Het containerschip zonk nadat het tijdens de zware storm van afgelopen donderdag op drift was geraakt. In totaal spoelden vijftig motorfietsen aan de kust van Devon aan. De politie deelt declaratieformulieren uit, want jutters moeten aangeven welke waar zij meenemen. Foto Leon Neal/AFP A policeman (R) talks with opportunists as they salvage a BMW motorbike at Branscombe in Devon, in southern England, 22 January 2007, following the beaching of the cargo ship MSC Napoli. The MSC Napoli was left with large gashes on both sides by Thursday's storms in the English Channel and fearing the battered vessel would have broken apart and sunk, officials ordered tugs to beach it on the southwest English coast. The stricken freighter is listing badly and around 200 containers have fallen off, three of which have some hazardous materials inside -- one contained perfume and battery acid, while another contained small car parts. AFP PHOTO/LEON NEAL
Motorfietsen jutten van schip Devon. Britse strandjutters hebben een BMW-motorfiets gevonden, die is aangespoeld als gevolg van de schipbreuk van de MSC Napoli. Het containerschip zonk nadat het tijdens de zware storm van afgelopen donderdag op drift was geraakt. In totaal spoelden vijftig motorfietsen aan de kust van Devon aan. De politie deelt declaratieformulieren uit, want jutters moeten aangeven welke waar zij meenemen. Foto Leon Neal/AFP A policeman (R) talks with opportunists as they salvage a BMW motorbike at Branscombe in Devon, in southern England, 22 January 2007, following the beaching of the cargo ship MSC Napoli. The MSC Napoli was left with large gashes on both sides by Thursday's storms in the English Channel and fearing the battered vessel would have broken apart and sunk, officials ordered tugs to beach it on the southwest English coast. The stricken freighter is listing badly and around 200 containers have fallen off, three of which have some hazardous materials inside -- one contained perfume and battery acid, while another contained small car parts. AFP PHOTO/LEON NEAL AFP