Gehinderd door titelhouders WK

Gehinderd door titelhouders WK Bremen, 23 jan. De Tsjechische handballer Karel Nocar (midden) wordt bij zijn poging te scoren gehinderd door twee Spanjaarden, tijdens een groepswedstrijd bij het wereldkampioenschap handbal in Duitsland. Titelverdediger Spanje won het duel gisteren met 35-29. Czech Republic's Karel Nocar (C) tries to score past Spain's Ion Belaustegui Ruano (R) during their Handball World Cup group D match in Bremen January 22, 2007. Spain won the match 35-29. REUTERS/Hannibal Hanschke (GERMANY)
Gehinderd door titelhouders WK Bremen, 23 jan. De Tsjechische handballer Karel Nocar (midden) wordt bij zijn poging te scoren gehinderd door twee Spanjaarden, tijdens een groepswedstrijd bij het wereldkampioenschap handbal in Duitsland. Titelverdediger Spanje won het duel gisteren met 35-29. Czech Republic's Karel Nocar (C) tries to score past Spain's Ion Belaustegui Ruano (R) during their Handball World Cup group D match in Bremen January 22, 2007. Spain won the match 35-29. REUTERS/Hannibal Hanschke (GERMANY) REUTERS