Dierentuin (2)

Dierentuin (2) klik@nrc.nl Axel Steen: „Sinds vorig jaar heeft onze familie een jaarabonnement bij het Gaiapark in Kerkrade. Op een doordeweekse dag, er waren weinig bezoekers, wilde deze ijdeltuit graag poseren. Ik mocht heel dichtbij komen met mijn lens, hij was niet bang. Het is leuk in de dierentuin!” klik@nrc.nl Dierentuin (2) Axel Steen
Dierentuin (2) klik@nrc.nl Axel Steen: „Sinds vorig jaar heeft onze familie een jaarabonnement bij het Gaiapark in Kerkrade. Op een doordeweekse dag, er waren weinig bezoekers, wilde deze ijdeltuit graag poseren. Ik mocht heel dichtbij komen met mijn lens, hij was niet bang. Het is leuk in de dierentuin!” klik@nrc.nl Dierentuin (2) Axel Steen Steen, Axel

Axel Steen: „Sinds vorig jaar heeft onze familie een jaarabonnement bij het Gaiapark in Kerkrade. Op een doordeweekse dag, er waren weinig bezoekers, wilde deze ijdeltuit graag poseren. Ik mocht heel dichtbij komen met mijn lens, hij was niet bang. Het is leuk in de dierentuin!”