Televisie Overige films

Mutanten (Katalin Gödrös, 2002, Duitsland/Frankrijk). Deze aardige roadmovie was eerder te zien op Cinekid 2002. Dertienjarig meisje beschouwt alle anderen als mutanten, op één 16-jarige weesjongen na. Regiedebuut van de van oorsprong Zwitserse Gödrös, gebaseerd op haar eigen roman. ZDF, 0.05-1.30u.

It Runs in the Family / My Summer Story (Bob Clark, 1994, VS). Vervolg op de curieuze anti-kerstfilm A Christmas Story (1983) van dezelfde regisseur biedt andermaal een komisch bedoelde kroniek van een Amerikaans gezin in de jaren veertig. Ze krijgen ruzie met de buren. Met Charles Grodin, Kieran Culkin, Mary Steenburgen. BBC1, 0.35-2.20u.

Leon the Pig Farmer (Vadim Jean & Gary Sinyor, 1993, GB). Licht surrealistische komedie draait om één grap: onthuld ziekenhuisfoutje leert dat een joodse jongeman eigenlijk de zoon is van een varkensfokker. BBC2, 1.20-3.00u.