Problemen met kaartverkoop Filmfestival IDFA

Problemen met kaartverkoop Filmfestival IDFA Rotterdam . De kaartverkoop voor het Internationale Filmfestival Rotterdam verloopt niet zonder problemen. Sinds vrijdagnacht kunnen filmfans kaarten kopen voor de 36ste editie van het festival, dat aanstaande woensdag begint. Zaterdagochtend bleek dat sommige online boekingen niet per e-mail werden bevestigd. Ook werden bevestigingsmails gestuurd naar mensen die nog niet betaald hadden. De organisatie beperkte tijdelijk de toegang tot de website. Alle boekingen zijn nu verwerkt en het is weer mogelijk om kaarten via de website te bestellen. Er zijn tot nu toe 95.000 tickets verkocht. De organisatie verwacht meer dan 2500 internationale bezoekers. Het festival opent aanstaande woensdag met de Argentijnse film La Antena van Esteban Sapir. Foto Bas Czerwinski 20-01-2007, ROTTERDAM. KASSA'S BIJ DE START VAN DE KAARTVERKOOP VOOR HET FILMFESTIVAL ROTTERDAM. FOTO BAS CZERWINSKI
Problemen met kaartverkoop Filmfestival IDFA Rotterdam . De kaartverkoop voor het Internationale Filmfestival Rotterdam verloopt niet zonder problemen. Sinds vrijdagnacht kunnen filmfans kaarten kopen voor de 36ste editie van het festival, dat aanstaande woensdag begint. Zaterdagochtend bleek dat sommige online boekingen niet per e-mail werden bevestigd. Ook werden bevestigingsmails gestuurd naar mensen die nog niet betaald hadden. De organisatie beperkte tijdelijk de toegang tot de website. Alle boekingen zijn nu verwerkt en het is weer mogelijk om kaarten via de website te bestellen. Er zijn tot nu toe 95.000 tickets verkocht. De organisatie verwacht meer dan 2500 internationale bezoekers. Het festival opent aanstaande woensdag met de Argentijnse film La Antena van Esteban Sapir. Foto Bas Czerwinski 20-01-2007, ROTTERDAM. KASSA'S BIJ DE START VAN DE KAARTVERKOOP VOOR HET FILMFESTIVAL ROTTERDAM. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

Rectificatie / Gerectificeerd

In de kop bij het foto-onderschrift over de problemen bij de kaartverkoop (22 januari, pagina 3) van het Internationale Filmfestival Rotterdam wordt ten onrechte gemeld dat het om het IDFA gaat. Bedoeld werd het IFFR. Documentairefestival IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam) vond eind november plaats. Vier documentaires van het afgelopen IDFA reizen sinds dit weekeinde langs 19 theaters: The Best of IDFA on Tour. Meer informatie hierover: www. idfa .nl