Mondo bizarro (2)

Dat bedoel ik dus. Van dat rare, vaak ook nare nieuws uit Rusland. Je treft het zelden in de krant, maar voortaan wel op dit weblog. Als ik het toevallig tegenkom. Machatsjaka – Kennelijk knapte er zondag iets bij verkeersagent Abdoela Abdoellajev. Nadat zijn vrouw hem afsnauwde, rolde de verkeersagent twee handgranaten de woonkamer in waar de familie een gezellig samenzijn had. Vervolgens schoot hij met een jachtgeweer zijn

dolfijn.jpgDat bedoel ik dus. Van dat rare, vaak ook nare nieuws uit Rusland. Je treft het zelden in de krant, maar voortaan wel op dit weblog. Als ik het toevallig tegenkom.

Machatsjaka - Kennelijk knapte er zondag iets bij verkeersagent Abdoela Abdoellajev. Nadat zijn vrouw hem afsnauwde, rolde de verkeersagent twee handgranaten de woonkamer in waar de familie een gezellig samenzijn had. Vervolgens schoot hij met een jachtgeweer zijn 47-jarige vrouw en 25-jarige dochter dood. Een andere zoon en dochter raakten zwaar gewond.

Zijn 22-jarige schoonzoon, eveneens agent, velde schoonpa met zijn dienstpistool.  Aboela wankelde de tuin in, waar de politie zijn lichaam aantrof, leeg gebloed uit tal van schot- en scherfwonden. Handgranaten behoren niet tot de standaarduitrusting van een Russische verkeersagent.

    • Coen van Zwol