Internazionale zet recordreeks voort

Internazionale zet recordreeks voort Milaan, 22 jan. De Braziliaanse aanvaller Adriano van Inter (rechts) viert met Zlatan Ibrahimovic (boven) en Maicon een doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Fiorentina. Ook Ibrahimovic zou nog scoren voor de thuisploeg, die met 3-1 won. Inter boekte daarmee de dertiende achtereenvolgende zege in de Serie A, een record. Inter is nog ongeslagen in de Italiaanse competitie en heeft na twintig wedstrijden pas zes verliespunten. De voorsprong op nummer twee, AS Roma, bedraagt al elf punten. (Foto AP) Inter Milan forward Adriano, of Brazil, right, celebrates with teammates Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, top, and Brazil's Maicon after scoring, during an Italian major league soccer match between Inter and Fiorentina, at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Jan.21, 2007. (AP Photo/Luca Bruno) Associated Press