Rocky Balboa

Rocky Balboa Film Rocky Balboa is de zesde Rocky-film van en met Sylvester Stallone, waarvan de eerste dertig jaar geleden te zien was. De bokser Rocky is nu een bedaagde man geworden en heeft een restaurant waar hij verhalen uit zijn glorietijd opdist. „En als deel VI voor het eerst weer op enig enthousiasme mag rekenen, dan toch ook doordat de bokser zijn handschoenen eindelijk aan de wilgen hangt. (...) Stallone herhaalt zichzelf en doet dat met een verbetenheid die de hele onderneming eerder zielig dan aangrijpend of echt opwindend maakt.” Bas Blokker, 17 januari 2007 Rocky Balboa draait in 58 bioscopen. DF-08984 Rocky (SYLVESTER STALLONE) returns to the ring in ROCKY BALBOA. The greatest underdog story of our time is back for one final round Wednesday, December 20, 2006 and is written and directed by SYLVESTER STALLONE. Photo by: John Bramley

Rocky Balboa is de zesde Rocky-film van en met Sylvester Stallone, waarvan de eerste dertig jaar geleden te zien was. De bokser Rocky is nu een bedaagde man geworden en heeft een restaurant waar hij verhalen uit zijn glorietijd opdist.

„En als deel VI voor het eerst weer op enig enthousiasme mag rekenen, dan toch ook doordat de bokser zijn handschoenen eindelijk aan de wilgen hangt. (...) Stallone herhaalt zichzelf en doet dat met een verbetenheid die de hele onderneming eerder zielig dan aangrijpend of echt opwindend maakt.”

Bas Blokker, 17 januari 2007

Rocky Balboa draait in 58 bioscopen.