De Wandelaar

De Wandelaar boek In zijn nieuwe roman De wandelaar verwijdert Adriaan van Dis zich van de jeugdherinneringen en de familieconflicten die zijn vorige fictieboeken kenmerkten. De nieuwe roman gaat over daklozen en illegalen in Parijs. „Als Adriaan van Dis érgens goed in is, dan is het in het schetsen van de rijke en doodgoeie westerling die uit alle macht goed wil doen. [Hij] is erin geslaagd om een roman te schrijven die de lezer met zijn neus op het nieuws van vandaag drukt.” Pieter Steinz, 19 januari 2007 De wandelaar is verschenen bij uitgeverij Augustus, 224 blz. € 17,90 Adriaan van DIS,auteur. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C== Amsterdam, 13 sep. 2002 Mentzel, Vincent

In zijn nieuwe roman De wandelaar verwijdert Adriaan van Dis zich van de jeugdherinneringen en de familieconflicten die zijn vorige fictieboeken kenmerkten. De nieuwe roman gaat over daklozen en illegalen in Parijs.

„Als Adriaan van Dis érgens goed in is, dan is het in het schetsen van de rijke en doodgoeie westerling die uit alle macht goed wil doen. [Hij] is erin geslaagd om een roman te schrijven die de lezer met zijn neus op het nieuws van vandaag drukt.”

Pieter Steinz, 19 januari 2007

De wandelaar is verschenen bij uitgeverij Augustus, 224 blz. € 17,90