BRITNEY IS DE TOP

Ik wilde graag reageren op jullie artikel over Kate Middleton en Britney Spears, vorige week in Leven &cetera (Britney (25) en Kate (25) opgejaagd door paparazzi). Er staan een paar dingen in die niet waar zijn, en die ik graag wil recht zetten. Ten eerste staat er over Britney: `... en liet ze haar huiselijk leven met pasgetrouwde man Kevin Federline en eerste kind uitvoerig op televisie zien in een real life soap.` Dit klopt niet. Toen de serie werd opgenomen, was Britney namelijk bezig met haar `Onyx Hotel Tour` en Kevin Federline en zij waren nog helemaal niet getrouwd, laat staan dat hun eerste kind al geboren was. Britney zou nooit Sean de hele dag laten filmen, ze wil hem juist zo veel mogelijk uit `the public eye` houden.

TOP: Britney Spears BEJAAGD DOOR DE PERS: Britney Spears, popzangeres op haar retour, die bijna gaat scheiden Foto Reuters U.S. singer Britney Spears watches the NBA game between the Washington Wizards and Los Angeles Lakers in Los Angeles December 17, 2006. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES)
TOP: Britney Spears BEJAAGD DOOR DE PERS: Britney Spears, popzangeres op haar retour, die bijna gaat scheiden Foto Reuters U.S. singer Britney Spears watches the NBA game between the Washington Wizards and Los Angeles Lakers in Los Angeles December 17, 2006. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES) REUTERS

Het feesten met Paris Hilton is nu trouwens al weer afgelopen, ze zijn nu al een aantal weken niet meer samen gezien en je ziet nu meer foto`s van Britney die met Sean naar de dierentuin of naar de speeltuin gaat, dan dat je haar wild ziet feesten. Hier wordt alleen niets over gezegd, want gôh, er zou toch eens een keer iets positiefs over Britney Spears worden gezegd. `Een deel van de fans vindt dat Spears losgeslagen is, en heeft inmiddels afgehaakt. De belangrijkste fansite www.worldofbritney.com, heeft aangekondigd ermee op te houden. Ze willen de onschuldige, lieve Britney terug.` Dit is een heel klein deel van de fans. Het lijkt nu alsof Britney alleen maar haters heeft, maar hoe zou het anders kunnen dat ze de meest opgezochte naam op internet is? Dit kúnnen niet alléén maar haters zijn. Ikzelf zit op een forum over Britney, horende bij de twee grote Nederlandse Britney sites (waaronder die van mijzelf, www.britneyspirit.com & www.britney-sparkles.com), en daar hebben zich in een paar maanden rond de 110 gebruikers aangemeld.

    • Lotte Simons