Zalm voor ontbijt

Zalm voor ontbijt In dierentuinen krijgen dieren vaak iets bijzonders te eten als ze jarig zijn. Dat is raar, want als je dier bent weet je niet wat jarig zijn is. Lekker is het natuurlijk wel. Helemaal voor een kodiakbeer die eigenlijk nu zijn winterslaap zou moeten houden. Cynthia, uit Taronga Zoo in Sydney (Australië), kreeg van haar verzorgers een grote roze zalm voor haar ontbijt. Omdat ze dertig werd. Bethel, haar zus, kreeg niks. Die was niet jarig. Ze snuffelde aan de verrukkelijke zalm en probeerde nog een laatste partje van Cynthia te ontfutselen; Cynthia gaf niets. Ze at de zalm helemaal alleen op. Best sneu voor Bethel. (foto: Reuters/Will Burgess) Cynthia the Kodiak Bear approaches her sister Bethel (R) who keeps the remains of a salmon for herself during a birthday breakfast for the bears who turned 30 at Taronga Zoo in Sydney January 17, 2007. REUTERS/Will Burgess (AUSTRALIA REUTERS

In dierentuinen krijgen dieren vaak iets bijzonders te eten als ze jarig zijn. Dat is raar, want als je dier bent weet je niet wat jarig zijn is. Lekker is het natuurlijk wel. Helemaal voor een kodiakbeer die eigenlijk nu zijn winterslaap zou moeten houden. Cynthia, uit Taronga Zoo in Sydney (Australië), kreeg van haar verzorgers een grote roze zalm voor haar ontbijt. Omdat ze dertig werd. Bethel, haar zus, kreeg niks. Die was niet jarig. Ze snuffelde aan de verrukkelijke zalm en probeerde nog een laatste partje van Cynthia te ontfutselen; Cynthia gaf niets. Ze at de zalm helemaal alleen op. Best sneu voor Bethel. (foto: Reuters/Will Burgess)