Wie leest heeft pech

Wie leest heeft pech Jij kunt lezen. Wat naar nou. Want dat betent dat je ouder bent dan drie. In stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam krijgen alle kinderen die twee jaar worden een Eerste Van Dale Woordenboek cadeau. De kinderen kunnen daarin nog helemaal niet lezen. De woordjes die er in staan zullen moeten worden voorgelezen door hun ouders. De bedoeling is dat ze zo wennen aan de Nederlandse taal en het, als ze straks naar school gaan, makkelijker is om te leren. Het stadsdeel heeft uitgerekend dat ze de komende drie jaar elke peuter een boek kan geven. (foto WFA) Vind jij dat grotere kinderen ook een woordenboek zouden moeten krijgen? WFA19:EERSTE VAN DALE WOORDENBOEK VOOR KINDEREN:AMSTERDAM;12JAN2007- Godfried Lambriex, portefeuillehouder Onderwijs geeft op vrijdag 12 januari 2007 de eerste drie gratis exemplaren van het Eerste Van Dale Woordenboek aan de drie kinderen, die op 1 januari 2007 de leeftijd van drie jaar hebben bereikt. De uitreiking vindt plaats in de openbare bibliotheek aan het Mercatorplein. Stadsdeel De Baarsjes heeft naar aanleiding van een amendement van PvdA-raadslid Bram van Elst op de begroting geld gereserveerd om drie jaar lang elk kind in het stadsdeel dat 2 jaar wordt, dit eerste Van Dale Woordenboek cadeau te doen. Het is de bedoeling dat ouders eruit voorlezen, zodat hun kind meer woordjes gaat leren om zo al een beetje voorbereid te zijn op de Voorschool. Met dit project benadrukt Stadsdeel De Baarsjes het belang van het vroegtijdig leren van Nederlandse woorden door kinderen. WFA/ls/str Rein van Zanen WFA
Wie leest heeft pech Jij kunt lezen. Wat naar nou. Want dat betent dat je ouder bent dan drie. In stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam krijgen alle kinderen die twee jaar worden een Eerste Van Dale Woordenboek cadeau. De kinderen kunnen daarin nog helemaal niet lezen. De woordjes die er in staan zullen moeten worden voorgelezen door hun ouders. De bedoeling is dat ze zo wennen aan de Nederlandse taal en het, als ze straks naar school gaan, makkelijker is om te leren. Het stadsdeel heeft uitgerekend dat ze de komende drie jaar elke peuter een boek kan geven. (foto WFA) Vind jij dat grotere kinderen ook een woordenboek zouden moeten krijgen? WFA19:EERSTE VAN DALE WOORDENBOEK VOOR KINDEREN:AMSTERDAM;12JAN2007- Godfried Lambriex, portefeuillehouder Onderwijs geeft op vrijdag 12 januari 2007 de eerste drie gratis exemplaren van het Eerste Van Dale Woordenboek aan de drie kinderen, die op 1 januari 2007 de leeftijd van drie jaar hebben bereikt. De uitreiking vindt plaats in de openbare bibliotheek aan het Mercatorplein. Stadsdeel De Baarsjes heeft naar aanleiding van een amendement van PvdA-raadslid Bram van Elst op de begroting geld gereserveerd om drie jaar lang elk kind in het stadsdeel dat 2 jaar wordt, dit eerste Van Dale Woordenboek cadeau te doen. Het is de bedoeling dat ouders eruit voorlezen, zodat hun kind meer woordjes gaat leren om zo al een beetje voorbereid te zijn op de Voorschool. Met dit project benadrukt Stadsdeel De Baarsjes het belang van het vroegtijdig leren van Nederlandse woorden door kinderen. WFA/ls/str Rein van Zanen WFA WFA

Jij kunt lezen. Wat naar nou. Want dat betent dat je ouder bent dan drie. In stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam krijgen alle kinderen die twee jaar worden een Eerste Van Dale Woordenboek cadeau. De kinderen kunnen daarin nog helemaal niet lezen. De woordjes die er in staan zullen moeten worden voorgelezen door hun ouders. De bedoeling is dat ze zo wennen aan de Nederlandse taal en het, als ze straks naar school gaan, makkelijker is om te leren. Het stadsdeel heeft uitgerekend dat ze de komende drie jaar elke peuter een boek kan geven. (foto WFA)

Vind jij dat grotere kinderen ook een woordenboek zouden moeten krijgen?