Schreeuwbeker

Terrah zocht de archieven af naar opmerkelijke patenten.

Zoals deze uit 1989, om stoom af te blazen.

AAAAAAAAAAAAAH !!!!!

Niets lucht zo op als een vanuit de tenen opgestuwde oerschreeuw. Alle frustraties in één keer eruit, geen therapie die effectiever is!

Zichzelf respecterende bedrijven hebben inmiddels een rokersruimte, maar moeten nog steeds een schreeuwschuur ontberen. De getergde werknemer kan nergens stoom afblazen. En hij laat zich beter ook niet schreeuwend in de vrije natuur betrappen door een boswachter. Er rust een taboe op schreeuwen, het zou niet beschaafd zijn.

De op het eerste oog volstrekt nutteloze ‘schreeuwbeker’ toont zich bij nadere beschouwing even simpel als geniaal. Schreeuw alle ellende in stijl van je af zonder anderen te storen, waar en wanneer je maar wilt. Een luxe model is door de uitvinder bedacht met ingebouwde microfoon en volumemeter. Wie schreeuwt het hardst op de afdeling?

De ondernemer die dit product in de markt gaat zetten heeft een topartikel in handen. Van doorslaand succes op kinderpartijtjes tot onmisbaar attribuut in attachékoffer en bureaula. Weinig artikelen die zich kunnen verheugen in een breder afzetgebied.

Meer over Terrah op terrah.net/terrahtimes