Nieuwe Servische verkiezingen

Nieuwe Servische verkiezingen Belgrado. Een aanhanger van de Democratische Partij van Servië draagt een foto van de vermoorde oud-premier Zoran Djindjic op zijn hoofd. De tekst luidt: ‘Servië leeft’. Aanstaande zondag worden in Servië de eerste parlementsverkiezingen gehouden sinds de breuk met Montenegro vorig jaar. De huidige conservatieve premier Vojislav Kostunica maakt weinig kans op een overwinning. Foto Reuters A supporter of Democratic Party wears a picture of late Serbian prime minister Zoran Djindjic during the final pre-elections rally in Belgrade January 18, 2007. Serbian parliamentary elections are scheduled for January 21. The words read "Serbia lives". REUTERS/Marko Djurica (SERBIA)
Nieuwe Servische verkiezingen Belgrado. Een aanhanger van de Democratische Partij van Servië draagt een foto van de vermoorde oud-premier Zoran Djindjic op zijn hoofd. De tekst luidt: ‘Servië leeft’. Aanstaande zondag worden in Servië de eerste parlementsverkiezingen gehouden sinds de breuk met Montenegro vorig jaar. De huidige conservatieve premier Vojislav Kostunica maakt weinig kans op een overwinning. Foto Reuters A supporter of Democratic Party wears a picture of late Serbian prime minister Zoran Djindjic during the final pre-elections rally in Belgrade January 18, 2007. Serbian parliamentary elections are scheduled for January 21. The words read "Serbia lives". REUTERS/Marko Djurica (SERBIA) REUTERS