Egel zegt ‘pip’

Egel zegt ‘pip’ We zagen een egel in het gras voor ons huis. We liepen ernaar toe en hij had niet zo scherpe stekels. Hij liep niet weg en hij rolde ook niet op. We tilden hem op. Mama zei dat hij honger had, omdat hij uit de winterslaap kwam. We hadden kattenbrokjes aan hem gegeven en regenwormen. Hij at uit onze hand. Het was heel lief. Toen was hij moe en ging ergens zitten. „Pip”, zei de egel. We gingen hem aaien en hij was heel lief. Egelnieuws van Lisette Mare Muilwijk, 6 jaar, uit Apeldoorn
Egel zegt ‘pip’ We zagen een egel in het gras voor ons huis. We liepen ernaar toe en hij had niet zo scherpe stekels. Hij liep niet weg en hij rolde ook niet op. We tilden hem op. Mama zei dat hij honger had, omdat hij uit de winterslaap kwam. We hadden kattenbrokjes aan hem gegeven en regenwormen. Hij at uit onze hand. Het was heel lief. Toen was hij moe en ging ergens zitten. „Pip”, zei de egel. We gingen hem aaien en hij was heel lief. Egelnieuws van Lisette Mare Muilwijk, 6 jaar, uit Apeldoorn

We zagen een egel in het gras voor ons huis. We liepen ernaar toe en hij had niet zo scherpe stekels. Hij liep niet weg en hij rolde ook niet op. We tilden hem op. Mama zei dat hij honger had, omdat hij uit de winterslaap kwam. We hadden kattenbrokjes aan hem gegeven en regenwormen. Hij at uit onze hand. Het was heel lief. Toen was hij moe en ging ergens zitten. „Pip”, zei de egel. We gingen hem aaien en hij was heel lief.

Egelnieuws van Lisette Mare Muilwijk, 6 jaar, uit Apeldoorn