Strenge winter in Verenigde Staten

Strenge winter in Verenigde Staten McAlester. Net als vele andere Amerikanen, kampen ook de inwoners van McAlester (Oklahoma) met streng winterweer. Doordat elektriciteitsdraden zijn bevroren, hebben naar schatting 300.000 huishoudens in verschillende staten geen stroom. In McAlester is al vier dagen geen verwarming. De meeste van de 18.000 inwoners schuilen in een kerk. Zeker 55 Amerikanen zijn overleden als gevolg van de kou. Foto AP Residents of McAlester, Okla, continue to deal with effects of Ice-covered power lines that resemble cob webs hanging across Main Street. Waves of freezing rain, sleet and snow since Friday had been blamed for at least 15 deaths in Oklahoma, eight in Missouri, five in Iowa, three in Texas and four in New York and one in Maine. (AP Photo/The Oklahoman, Jim Beckel)
Strenge winter in Verenigde Staten McAlester. Net als vele andere Amerikanen, kampen ook de inwoners van McAlester (Oklahoma) met streng winterweer. Doordat elektriciteitsdraden zijn bevroren, hebben naar schatting 300.000 huishoudens in verschillende staten geen stroom. In McAlester is al vier dagen geen verwarming. De meeste van de 18.000 inwoners schuilen in een kerk. Zeker 55 Amerikanen zijn overleden als gevolg van de kou. Foto AP Residents of McAlester, Okla, continue to deal with effects of Ice-covered power lines that resemble cob webs hanging across Main Street. Waves of freezing rain, sleet and snow since Friday had been blamed for at least 15 deaths in Oklahoma, eight in Missouri, five in Iowa, three in Texas and four in New York and one in Maine. (AP Photo/The Oklahoman, Jim Beckel) Associated Press